Не питай от какво се нуждае светът. Задай си въпроса

...
 Не питай от какво се нуждае светът. Задай си въпроса
Коментари Харесай

8 начина да откриете своята страст и да живеете живота, който искате

 „ Не питай от какво се нуждае светът. Задай си въпроса какво те кара да се чувстваш жив и след това прави тъкмо това. Защото светът се нуждае от хора, които се усещат живи. ”

Хауърд Трюман

Не изхабих 2 години от живота си и 100 хиляди $ от спестяванията си, с цел да получа магистърска степен по право от университет от Айви лигата, с цел да съм нещастна и да ненавиждам живота си 50 часа в седмицата. Но тъкмо това се случи.

След като прекарах няколко години в окопите на бизнеса с нестопанска цел, моята работа стартира да ме изтощава прочувствено дотам, че здравето ми пострада съществено. Започнах да получавам ужасни паник офанзиви. Чувствах се изтощена през по-голямата част от времето. Опитвах се да открия късчетата благополучие от предходния ми изпълнен с наслада живот.

Когато започнах да обръщам по-сериозно внимание на всичко това, започнаха да ме обземат следните мисли:

„ Знаеш, че не вършиш това, което обичаш. На живота ти му липсва по-дълбок смисъл. Въобще нямаш визия към кое проявяваш най-голяма пристрастеност. Какво за Бога вършиш с живота си? “

Исках да направя освен това, само че нямах показва по кой път да потегли. Чувствах се объркана, заклещена и още по-лошо – без посока. Очаквах някакъв знак, който да ми покаже каква да е идната ми стъпка.

Минаваха се месеци. Все повече осъзнавах по какъв начин тъкмо пилея времето си. Виждах по какъв начин времето си тече и ме оставя само със съжаления от вида „ какво щеше да бъде, ако… “

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР